Παντελίδης

Πρώτος στόχος του Παναιτωλικού ο Παντελίδης. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος ξεκινά να χαράζει τον δικό του δρόμο στο τραγούδι αποκάλυψε το πώς ενώ ήταν στο σχολείο έμαθε ότι έχασε τη ζωή του ο αδελφός του Παντελής Παντελίδης.


Pame Stoixhma 8a 3anar8eis Pantelhs Pantelidhs Musik

Thirty years of experience in tourism combined in a Group of three hotels dedicated to offer you the ultimate holiday experience provided by the beautiful island of Crete and the Mediterranean life.

Παντελίδης. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος ξεκινά να χαράζει τον δικό του δρόμο στο τραγούδι αποκάλυψε το πώς ενώ ήταν στο σχολείο έμαθε ότι έχασε τη ζωή του ο αδελφός του Παντελής Παντελίδης. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town και έφερε στην επιφάνεια συγκλονιστικές αναμνήσεις από τις ημέρες του θανάτου του αδελφού του Παντελή Παντελίδη. Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά θα αισθάνομαι πιο κοντά τον Παντελή video OPEN Κωνσταντίνος Παντελίδης Παντελής Παντελίδης.

Για την τραγική ημέρα της 18 Φεβρουαρίου του 2016 τότε που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος του αδερφός Παντελής Παντελίδη μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Ο Κωνσταντίνος θυμάται εκείνη τη μέρα που ο τραγουδιστής. Θα βγάλει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή.

Εκείνη την ημέρα είχαμε τετράωρο γιατί είχαν. Ο Παναιτωλικός σώθηκε και πλέον κοιτάζει την επόμενη ημέρα με τους ανθρώπους του συλλόγου του Αγρινίου να έχουν ως πρώτο στόχο για τον πάγκο της ομάδας τον Σάββα. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο μικρός αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη μιλά αποκλειστικά για την απώλεια του αδερφού του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης πέντε χρόνια μετά το χαμό του αδερφού του Παντελή μίλησε για εκείνη τη μέρα. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής ωστόσο δεν ξεχνάει τον αδικοχαμένο του αδελφό Παντελή. Δεν μιμούμαι τον Παντελή Γιατί να αλλάξω την φωνή μου.

Ο Παναιτωλικός σώθηκε και πλέον κοιτάζει την επόμενη ημέρα με τους ανθρώπους του συλλόγου του Αγρινίου να έχουν ως πρώτο στόχο για τον πάγκο της ομάδας τον Σάββα. Ήμουν στο σχολείο πήγαινα Β Γυμνασίου και το είδα στο Facebook. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη μιλά σε συνέντευξή του για τη μέρα του δυστυχήματος και πώς εκείνος το έμαθε.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο Έλα Χαμογέλα για την σύγκριση με τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη που έφυγε πριν από. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη μιλά σε συνέντευξή του για τη μέρα του δυστυχήματος και πώς εκείνος το έμαθε. Ο Παντελής Παντελίδης Νέα Ιωνία Αττικής 23 Νοεμβρίου 1983 Ελληνικό Αττικής 18 Φεβρουαρίου 2016 ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής στιχουργός και συνθέτης ενώ υπήρξε ακόμη ποδοσφαιριστής και υπαξιωματικός του.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη μιλά σε συνέντευξή του για τη μέρα του δυστυχήματος και πώς εκείνος το έμαθε. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο μικρός αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη μιλά σε. Με διαφορά ο No1 ελληνικός μουσικός σταθμός που παίζει με τις επιτυχίες του σήμερα.

The post Κωνσταντίνος Παντελίδης. Η αποκάλυψη για το μοιραίο δυστύχημα του αδερφού του Παντελή. Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Παντελής.

Ο νεαρός τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του αδερφού του. Πρώτος στόχος του Παναιτωλικού ο Παντελίδης.


Pantelis Pantelidis Oikos Anoxhs Pantelhs Pantelidhs Oikos Anoxhs Mirrored Sunglasses Men Songs Mirrored Sunglasses


Pantelis Pantelidis 2016 Interesting Faces Beautiful Men Beautiful


Pin By Nssssl On Pantelis Pantelidis Greek Music Celebs Music


Pantelhs Pantelidhs Liwma Se Gkremo Live The 2night Show Youtube Tragoydia Stixoi


Pantelhs Pantelidhs Anoi3e 3ana H Selida Toy Sto Facebook Deite Thn Anakoinwsh Famous Singers Greek Music Suit Jacket


Pirkagia Pantelis Pantelidis Pantelhs Pantelidhs Pyrkagia Greek New Single 2015 Youtube Tragoydia Stixoi Stixoi Tragoydiwn


Pantelhs Pantelidhs Gia Mena S Eida Ston Ypno Moy X8es Brady Youtube Men S Blazer Suit Jacket Fashion


Pantelhs Pantelidhs Ta Sxoinia Soy Greek Music Best Dance Songs


Den Tairiazete Soy Lew Pantelhs Pantelidhs Official Video Greek Music Music Book Music Is Life


This Is The Grave Of Pantelis Pantelidis Photo Mens Sunglasses Celebs Style


Pantelhs Pantelidhs Elenh Foyreira Melisses Pote Rixnei Aylaia To Fantasia Live Greek Music Concert Music


Pantelis Pantelidis Non Stop Mega Mix Greek Music Video Music Awards The Incredibles


Pantelis Pantelidis Greek Music Singer Beautiful Men


Pantelis Pantelidis Singer Fictional Characters Songs


Pin Auf Pantelis Pantelidis


Neo Tragoydi Ginetai Pantelhs Pantelidhs Http Www Getgreekmusic Gr Blog Neo Tragoudi Pantelis Pantelidis Ginetai Greek Music Relaxing Music Good Music


Pantelhs Pantelidhs Ginetai 2013 No Spot Hd


Pantelhs Pantelidhs Fantasia Live Prwtoxronia 2016 Ant1 Greek Music Singer Youtube


Pantelhs Pantelidhs Ki Egw S Agapw Greek Music Songs Folk Music

close